FLEX EN VINYL

Flex- en vinylfolie, wanneer je zelf een snijplotter hebt dan weet je precies waar ik het over heb. Je hebt deze folies in diverse kleuren, soorten en formaten. En daar waar je bij de meeste winkels terecht kunt voor alle basiskleuren, glittertjes en zo nog meer, kun je bij ons terecht voor de allerleukste printjes!

Wij printen speciaal voor jou op bestelling precies wat jij op flexfolie of vinylfolie wilt hebben. Of dat nu een te gek ontwerp is, een toffe achtergrond of gekke foto, het kan allemaal!

Benieuwd wat voor moois wij kunnen leveren? Neem dan snel een kijkje in onze shop!

MAATWERK

Wist je dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor de standaard printjes en applicaties, maar dat wij ook maatwerk leveren? Nee? Dan is het goed dat je hier bent.

Wij helpen graag om jouw idee├źn vorm te geven en uit te werken. Zo kun je bij ons ook terecht voor fullcolor applicaties, grote stickers van hoge kwaliteit en zo nog meer. Ook voor drukwerk, banners, vlaggen, posters, autobelettering etc. kun je bij ons terecht. Wij leveren niet alleen het eindproduct maar kunnen ook tegen meerprijs logo’s e.d. voor jou maken in de benodige formaten.

Wanneer je op zoek bent naar een maatwerk product kun je hiervoor een vrijblijvende offerte opvragen via de mail.